Почина 46-годишната жена од Неготино откако пред пет дена беше претепана од нејзиниот партнер

Почина 46-годишната жена од Неготино откако пред пет дена била претепана од нејзиниот партнер П.Н. (51). Таа била во кома поради тешките повреди и се борела за живот. Жртвата беше мајка на две полнолетни деца, а со П.Н. од Неготино била во врска подолг период. По инцидентот итната помош ја повикал П.Н., кој од тогаш е … Продолжи со читање Почина 46-годишната жена од Неготино откако пред пет дена беше претепана од нејзиниот партнер