Пожар помеѓу село Ногаевци и патарина, гори трева и ниска вегетација

Денес на подрачјето на Општина Градско е регистриран пожар на отворен простор. Гори трева и ниска вегетација, информираа од Центарот управување со кризи. „ТППЕ Велес од 14:00 часот интервенира на подрачјето на Општина Градско, поточно помеѓу с. Ногаевци и патарина на пожар на отворен простор. Гори трева и ниска вегетација“, соопшти Центарот за управување со … Продолжи со читање Пожар помеѓу село Ногаевци и патарина, гори трева и ниска вегетација