Реклама

Ако имаш донеси, ако немаш земи си

Во пресрет на велигденските празници, а во контекст на незавидната економска ситуација во која се наоѓаме поради коронавирусот, група на граѓани од Велес реши да постави закачалка на хуманоста.

Секој што има нема да земе, а секој што има да остави. Закачалката ќе биде поставена на главната улица под јаворот во центарот на градот, секој ден од 06 часот наутро до 16 часот се до почетокот на полицискиот час. Групата граѓани ги повикуваат сите хумани луѓе да покажат свест кога е нај потребно.

Agria