Укината 8-годишна затворска пресуда на Сашо Мијалков, Апелациониот суд го врати на почеток предметот Трезор

Сашо Мијалков по година и пол од изречената осум годишна казна затвор, доби ослободување за случајот „Трезор“. скопска апелација, го врати предметот на повторно судење. Сметаат дека има суштествени повреди. Одлуката нема да биде јавно достапна, велат од судот, додавајќи дека тоа е пракса. „Укината е пресудата и вратено на повторно судење. Тоа е поради … Продолжи со читање Укината 8-годишна затворска пресуда на Сашо Мијалков, Апелациониот суд го врати на почеток предметот Трезор