Реклама

Обдукцијата покажа кога починале мајката и синот од Велес

Заврши увидот кој што судска медицина го правеше за мајката и синот од Велес. Тие биле починати од од три до пет недели.

Zito baner

“Констатирано е дека смртта настапила од три до пет недели од моментот на пронаоѓање. Нема некој посебен интерес да се прават дополнителни истражувања, но продолжува да се истражува од што и како починале”, рече Венко Филипче.

Agria
pocinati-majka-i-sin2

Мајкта и синот во својот стан беа пронајдени на 6 април, по пријава на комшиите кои подолго време ги немале видено.