(ВИДЕО) Игор Васиљевиќ го фати светиот крст во Велес

По повод големиот христијански празник Богојавление Водици, во Велес се одржа традицијата на фрлање на Светиот крст во водите на река Вардар. Светиот крст кој беше положен во водите на реката Вардар во Велес, годинава заврши во рацете на Игор Васиљевиќ.Текстот продолжува под рекламата Во водите на Вардар по крстот денеска влегоа 71 православни верници, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Игор Васиљевиќ го фати светиот крст во Велес