Старата дама во проблеми: Ќе им одземат 15 бода од контото

Навивачите, фудбалерите и управата на Јувентус вечерва се во шок откако Судот при Фудбалската Асоцијација на Италија реши да ја казни „старата дама“ со бришење на огромни 15 бода од освоеното салдо. Иако обвинителот во случајот бараше казна од девет бода, судот оцени дека престапот направен од страна на управата е премногу сериозен и дека … Продолжи со читање Старата дама во проблеми: Ќе им одземат 15 бода од контото