Официјално започна Јавниот училишен превоз во Кавадарци

Од вчера официјално започна Јавниот училишен превоз во рамките на Јавното претпријатие Градски превоз Кавадарци, за сите ученици од Општина Кавадарци, но и од општините Неготино и Росоман, кои посетуваат настава во основните и средните училишта во градот Кавадарци, објави вчера на својот фесбук профил градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев.Текстот продолжува под рекламата Станува збор … Продолжи со читање Официјално започна Јавниот училишен превоз во Кавадарци