Започна со работа реконструираната течна фарбара во БРАКО во Велес – инвестиција од 150 илјади евра

Вчера започна со работа новиот објект на „Течна фарбара“ во БРАКО, како една од седумте инфраструктурни единици од комплексот „Фарбара“ на БРАКО,  за чија целосна реконструкција инвестирани се околу 150 илјади евра.Текстот продолжува под рекламата Со пуштање во функција на новата течна фарбара се заокружува процесот на инвестиции од над 250 илјади евра во погони на … Продолжи со читање Започна со работа реконструираната течна фарбара во БРАКО во Велес – инвестиција од 150 илјади евра