Борец пред колапс, без датум за почеток на подготовки, можно откажување од настапите во Втората лига

Додека сите други второлигаши не само што почнаа со подготовки, туку и веќе ги комплетираа своите тимови за пролетниот дел од сезоната од Фудбалскиот клуб Борец молк околу тоа дали и како ќе ја доигра сезоната.Текстот продолжува под рекламата Клубот е пред згаснување, нема датум за почеток на подготовки, неизвесен е настапот за пролетниот дел, … Продолжи со читање Борец пред колапс, без датум за почеток на подготовки, можно откажување од настапите во Втората лига