Реклама

Пет пожарникари од Велес заминуваат во спасувачка мисија во Турција

Пет пожарникари од Велес ќе заминат во Турција за помош по катастрофалниот земјотрес.

Содржината продолжува под рекламата

Димче Јованов, Кире Диковски, Александар Јолдашев, Рамадан Адилов и Роберто Шакиров се петмината припадници на ТППЕ Велес кои ќе се упатат кон Република Турција.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Со едно возило и потребната опрема за заштита и спасување овие пожарникари во наредниот период ќе дадат дополнителна помош на настраданите во катастрофалниот земјотрес.

Можеби ќе ве интересира: