Реклама

ВО ЖИВО: Прес конференција на Министерот Венко Филипче, заедно со директорката на ДСЗИ, Иринка Сотирова-Бухова

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство, Венко Филипче и директорката на Државниот санитарен и здравствен инспекторат д-р Иринка Сотирова-Бухова.