(ВИДЕО) Велешките музичари му велат на светот „Ќе мине сè“

„Ќе мине сè“ е насловот на песната со која велешките музичари му испратија охрабрувачка порака на светот, дека има излез од оваа ситуација со коронавирусот, но и дека таа не научи дека треба малите работи, а не парите, врските, добрите коли, славата и моќта, го прават човекот среќен. Песната е снимена на музика од познатиот … Продолжи со читање (ВИДЕО) Велешките музичари му велат на светот „Ќе мине сè“