Реклама

Осмомартовски саем на книгата во велешката Библиотека

По повод 8-ми март, Интернационалниот ден на жената, Локалната библиотека „Гоце Делчев“ Веле, од понеделникот до денес во просториите на библиотеката организира „Саем на книгата“.

Содржината продолжува под рекламата

Zito baner

На отворените штандови има богат избор на книги од шест издавачки куќи со попуст од редовната цена.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Саемот ќе биде отворен до 18 часот.

Можеби ќе ве интересира: