Реклама

(ФОТОГРАФИИ) Дечињата од градинката Димче Мирчев го одбележаа Меѓународниот ден на жената 8-март

decinja od gradinka delat cvekinja

Денеска дечињата од ОЈУДГ “Димче Мирчев”- Велес од Објект 6 “Ѕвончица” со голема љубов и внимание им честитаа 8-ми Март на случајните минувачи од понежниот пол, поклонувајќи им цветови изработени од нивните детски рачиња.

Zito baner

Еве какo се одвиваше целиот настан:

Agria
deca gradinka osmi mart
deca gradinka osmi mart
deca gradinka osmi mart
deca gradinka osmi mart
deca gradinka osmi mart
deca gradinka osmi mart

Можеби ќе ве интересира: