(ФОТО) Пионерите на Боречкиот клуб Борец на Државно првенство во Кочани

Во салата „Сашо Лазарев – Чапо“ во Кочани денес се одржува Државното првенство во борење слободен стил и борење за жени – пионери и пионерки. Содржината продолжува под рекламата И покрај лошата финансиска состојба на клубот, Боречкиот клуб Борец потпомогнати од малку пријатели во делот на логистика, смогнаа сили да учествуваат на Државното првенство. Од … Продолжи со читање (ФОТО) Пионерите на Боречкиот клуб Борец на Државно првенство во Кочани