Реклама

Откриен ископан тунел во затворот „Идризово

zatvor Idrizovo

Затворската полиција во затворот Идризово утрово направила голема акција, при што открила ископан тунел во должина од околу 60 метри, објавија неколку медиуми.

Содржината продолжува под рекламата

Според неофицијални информации, тунелот се копал најмалку четири-пет месеци, а недостасувале неколку метри за да се дојде до главниот преграден ѕид на затворот.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Наскоро се очекуваат повеќе детали за случајот.

Можеби ќе ве интересира: