Реклама

Нема новозаразени од коронавирус во Велес

Воо изминатите 24 часа не се регистрирани нови случаи на Ковид-19 на територијата на град Велес. Исто така регистрирани се и 7 оздравени пациенти.

korona virus 2

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со Ковид-19 во нашиот град изнесува 77 лица од кои 29 излечени, 3 смртни случаи и 45 активни.

Agria