Реклама

Ни трага ни глас од 30 годишниот велешанец

Нема ни трага ни глас за лицето Ибрахим Мемедов, кој веќе пет дена се води за исчезнат. Тој последен пат е виден пред пет дена, откако испаднал од дома и повеќе не се вратил. Тој на себе носел бели кратки пантолони, и бела кратка маица.

Zito baner

Неговото семејство, заедно со неколку роднини и пријатели, како и полицијата, очајно се во потрага по Ибрахим, но за сега обидите се безуспешни.

Agria

Тие апелираат до граѓаните кои имаат било каква информација, веднаш да пријави во полициската станица, или на 192.