сабота, 3 декември, 2022
Реклама

(ФОТО) Како се грижиме за нашите излетнички места

Овие фотографии пристигнаа во нашата редакција од наш редовен читател. Тој вели дека е згрозен од однесувањето на поединци на излетничкото место езеро Младост.

Несовесни посетители на оваа туристичка атракција викендов зад себе оставиле ваква глетка:

Agria

Коментар не е потребен.