Реклама

Се бараат родителите на девојче, пронајдено на Бит-пазар

Во околината на Бит-Пазар е пронајдено девојче, кое моментално се наоѓа во полициска станица. Фотографија од девојчето е објавена на социјалните мрежи, со цел полесно пронаоѓање на нејзините родители, пренесува порталот Либертас.