Реклама

(ВИДЕО) Петар Грашо одржа акустичен концерт на познатиот Перистил во Сплит

Хрватскиот пејач Петар Грашо на 7 мај одржа акустичен концерт во својот град Сплит, по повод прославата на Свети Дује – заштитник на градот. Со оглед на околностите и мерките поврзани со Ковид-19, концертот е одржан на празниот Перистил, во близина на Диоклецијановата палата, што на целиот амбиент му дава ретко видена, посебна убавина.

Zito baner

Уживајте во полачасовниот концерт на Петар Грашо:

Agria