Реклама

Се најде решение за прослава на матурска вечер

Поради вирусот кој го зафати целиот свет, оваа година матурантите барем во овој момент нема да можат заедно да ја прослават својата матурска вечер. Но, директорката на средното медицинско училиште во Штип, Емилија Рамбабова како прв човек на оваа установа со пораката “Исто сте ни важни” се погрижи и за нејзините ученици и организираше бенд кој во текот на вчерашната ноќ, се погрижи да ги забавува штипските матуранти и настанот да се пренесува во живо на социјалните мрежи.

Zito baner

Во продолжение и видео од онлајн матурската забава на средното медицинско училиште Јане Сандански.

Agria