Реклама

Нови 14 дена вонредна состојба

pendarovski-15.05-1

Претседателот Стево Пендаровски на прес-конференцијата по седмата седница на Советот за безбедност истакна дека вонредната состојба ќе се продолжи во следните 14 дена.

Zito baner

„После седницата на Советот за безбедност, бев информирам за случувањата во изминатите денови. Ќе донесам нова одлука за 14 дена вонредна состојба која почнува да тече од утре. Оваа одлука нема никаква корелација со датумот за изборите“, рече Пендаровски.

Agria