Реклама

Бујар Османи: Денес бројот е уште позагрижувачки

Бујар Османи на својот профил на фејсбук напиша дека денес денот е позагрижувачки. Тој вели дека не треба многу, за да се заштитите од Ковид 19 и апелира да не се верува во теориите на заговор и дека маската го намалува преносот за 79 отсто.

Zito baner