(ФОТО) Пукал во својата баба со воздушен пиштол

Вистинска драма се случувала синоќа во домот на семејство од кавадаречкото село Манастирец. По кратка расправија со неговата баба, 33-годишниот Б.Л. извадил воздушен пиштол и почнал да пука кон неа. Со неколку дијаболи ја погодил и ја повредил 81-годишната С.М. Б.Л. (33) ја повредил својата баба, пукајќи кон неа со воздушен пиштол Полицијата го приведе … Продолжи со читање (ФОТО) Пукал во својата баба со воздушен пиштол