Реклама

(ФОТО) Внимавајте, одрон на патот после манастриот Св. Димитрија

odron sveti dimitrija

Силниот дожд кој попладнево наврна, предизвика одрон на патот Велес – Градско, веднаш после манастирот Свети Димитрија.

Zito baner

Помали камења, но и неколку пголеми карпи се одронија на патот и прават проблем на возачите и велосипедистите.

Agria

Сепак, во овој период додека трае санацијата на карпата „Цуцка“, оваа делница е затворена и многу малку се користи, пред се, од несовесни возачи, кои ги поместуваат барикадите и поминуваат.

Можеби ќе бе интересира: