Реклама

Потег за поздравување, Марсело Брозовиќ ја плати целата сума за операцијата на Стаменка Трповска од Скопје

Младата 26-годишна Стаменка Трповска побара помош од своите Фејсбук пријатели за втора операција на нозете која мора да ја направи.

На помош на скопјанката се јави Хрватот, Марсело Брозовиќ, фудбалер на Интер кој ги уплати потребните 3.000 евра.

Agria

Веста беше проширена на социјалните мрежи. Хрватскиот фудбалски ас, инаку член на Интер ја чита веста и веднаш префрла пари за да се заврши процедурата. Едноставно ги остави сите без зборови и го покажа своето големо срце.

Едно големо БРАВО за Марсело.

Можеби ќе ве интересира: