Воз удри во автомобил кај Оризари

Нова железничка несреќа се случи во близина на Велес. Воз кој се обраќа на линијата Велес – Битола утрово околу 9 часот удри автомобил на железничкиот прeмин кај велешкото село Горно Оризари. За среќа, во инцидентот нема жртви и повредени. Во автомобилот бил само возачот, а возот удрил го задниот дел од неговото возило. Екипа … Продолжи со читање Воз удри во автомобил кај Оризари