Реклама

Ни трага ни глас од поранешниот судија Владимир Панчевски

vladimir pancevski

Судот во Велес во текот на вчерашниот ден му одреди 30 дневен притвор на Владимир Панчевски, поранешен претседател на Кривичниот суд, но потрагата на полицијата по него засега е без успех.

Панчевски вчера не се појавил на рочиштето во судот, а не бил присутен ниту неговиот бранител.

Од МВР потврдија дека се уште неможат да го лоцираат, односно дека потрагата по Панчевски е во тек. „Полицијата постапува по судска наредба за приведување на лицето В.П и во моментот кога ќе бидат создадени услови ќе биде лоциран истиот ќе биде приведен.Се трага на повеќе локации“, информираат од МВР.

Можеби ќе ве интересира:

Реклами