Реклама

Апел за помош на 4-годишната Љубица

116874186_2902917369835023_7617865097322754653_n

На социјалните мрежи кружи апел за помош на 4-годипната Љубица. На нејзиното семејство и се потребни 6300 евра за да може нивната ќерка да се лекува.

Малата Љубица боледува од телектаза на белите дробови и за тоа треба да и биде изваден лобус.

Да бидеме хумани и да донираме да и овозможиме на Љубица да има безгрижно детство.

Сметка за донација: 300001000026580
Комерцијална банка
Целна дознака: Донација за Љубица Живковиќ

Можеби ќе ве интересира: