Три и пол години затвор за Владимир Панчевски

Три години и шест месеци затвор доби поранешниот претседател на скопскиот кривичен суд Владимир Панчевски. Ваква одлука донесе вечерва судијката Валентина Ѓорѓиевска од велешкиот суд, по маратонското рочиште, кое почна утрово во 10 часот. Панчевски ќе има право да се жали на оваа одлука од слобода, бидејќи судот вечерва му го укина притворот. Владимир Панчевски … Продолжи со читање Три и пол години затвор за Владимир Панчевски