Реклама

(ВИДЕО) Девојките од „The Chicks“ со ново видео за синглот „Insanity“

the chicks tret singl

Девојките од Велес, триото The Chicks деновиве го издаде видеото за третиот сингл со наслов „Insanity“ од нивниот албум – првенец „Travelers“. Авторскиот тим кој работеше на оваа песна е речиси истиот кој ги создаде и првите две песни од албумот.

Музиката и аранжманот е на Александар Чекреџи- Чекре, текстот го напишаа девојките од The Chicks, а аудио продукцијата е на Александар Ристовски – Принц. За миксот и мастерингот се задолжени Златко Симионски – Зеко и ДоРеМи продукција.

И овој пат трите девојки од The Chicks – Моника, Сандра и Наталија се сами погрижија за видеото, во кое помош имаа од Даре Димов.

Можеби ќе ве интересира: