ТикТок американскиот „државен непријател“ број еден

Апликацијата ТикТок беше создадена во 2016 година, од компанијата Бајт Денс, со седиште во Хонг Конг. Првата година беше практично непозната, но потоа нејзината кинеска верзија Дуин стана мега-популарна во Кина. Целиот концепт  на апликацијата се базираше ( и се уште се базира) на кратки видео записи, обично со музика и танц, но во последната … Продолжи со читање ТикТок американскиот „државен непријател“ број еден