СДСМ : Во тек се сериозни разговори за обезбедување стабилно парламентарно мнозинство

СДСМ ги продолжува сериозните разговори за формирање стабилно парламентарно мнозинство и за владина коалиција со полн, четиригодишен, стабилен мандат, се наведува во партиското соопштение. Новата влада ќе работи на уште поголема грижа за сите, на јакнење на економскиот стандард, на прочистување на правосудството и обезбедување силна правна држава и владеење на правото. Новото парламентарно мнозинство … Продолжи со читање СДСМ : Во тек се сериозни разговори за обезбедување стабилно парламентарно мнозинство