Реклама

(ВИДЕО) Девојките од „The Chicks“ со ново музичко освежување – „Wreckin’ nights“

Tрите девојки од музичкиот бенд „The Chicks“ имаат ново музичко надополнување со видеоспот.

Zito akcija 640x289px

Наталија Мејанџиева, Сандра Јорданова и Моника Ѓорѓиева, трите распени „пилиња“ од групата овој пат на својата публика им ја подаруваа песната насловена како „Wreckin’ nights“.

Текстот продолжува под рекламата

Agria

Музиката е дело на Александар Чекреџи, а текстот го потпишуваат девојките од „The Chicks“.За аудио продукцијата се погрижил Александар Ристовски-Принц, миксот и мастерингот ги изработил  Златко Симионски -Зеко од  „ДоРеМи“ продукција.

Текстот продолжува под рекламата

Видеоспотот пак, е дело и креација на Александар Ристовски – Принц, а главен актер е Исидор Јовановски.

Во продолжение слушнете ја „Wreckin’ nights“.

Можеби ќе ве интересиеа: