Реклама

Давор Ќимовски и Игор Андреевски објавија музичка соработка

Младиот 16-годишниот хармоникаш Давор Ќимовски и младиот и талентиран фолкер Игор Андреевски објавија музичка соработка.

Содржината продолжува под рекламата

Zito akcija 640x289px

Тие изјавија дека секогаш треба да се твори нова музика, односно да и се подарат нови песни на публиката. Затоа тие со нивната соработка интензивно се во подготовка на нов материјал.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Инаку Давор Ќимовски, е од Чашка, а во јавноста стана познат по орото со наслов „Разиграна румба“, авторско дело на Ќимовски, додека Игор Андреевски важи за доста млад пејач, кој напорно се труди и работи на неговата музичка кариера.

Можеби ќе ве интересира: