Отворен ден за граѓаните во Кавадарци по повод 75 години од формирањето на НАТО

Отворен ден за граѓаните по повод 75 години од формирањето на НАТО и воедно четири години од нашето членство во Алијансата ќе се одржи денеска на плоштадот во Кавадарци во организација на Министерството за одбрана и Армијата на Република Северна Македонија, а во соработка со Општина Кавадарци. На отворениот ден во Кавадарци, како што е … Продолжи со читање Отворен ден за граѓаните во Кавадарци по повод 75 години од формирањето на НАТО