Реклама

По двата распродадени и трет митинг на Бојан и Марјан!

Откако првите два митинзи на 27ми во Кино Верзум беа брзо распродадени и се бараше
карта повеќе, сега уште еден трет и последен митинг во Велес за оваа кампања на Бојан
Велевски и Марјан Георгиевски со наслов “МОЖЕВМЕ” (мало сутра).

Содржината продолжува под рекламата

Zito akcija 640x289px

Во стилот на прав предизборен митинг со многу енергија и елан влегоа во салата двајцата
лидери кои одржаа стенд ап говори пред публиката! Прекрасната атмосфера и еуфорија
се пренесува и на следниот трет митинг кој ќе се одржи на 02.04. во Кино Верзум, 19ч.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Картите се традиционално во Ескејп кафе и Пабот (400ден). Текстот е на маестрото за политички хумот – Божидар Божиновски.

ПР ТЕКСТ

Можеби ќе ве интересира: