Занимливости

ОВИЕ ЛУЃЕ ЗА ВЛАКНО ЈА ИЗБЕГНАЛЕ СМРТТА! Милиони луѓе гледаат и не веруваат како е ова можно (ВИДЕО)

srekja

Е ова се вика „да се има среќа“! Изреката „Во погрешно време на погрешно место“ за овие луѓе не важи, бидејќи да биле само некој сантиметар поблиску – немало повеќе да ги има! Погледнете ја компилацијата од неверојатни снимки на луѓе кои преживеале стравотни несреќи, а притоа да не им …

Прочитај повеќе

ИЗЛЕТА ОД ЖИЧАРНИЦА, ЖИВОТОТ МУ ВИСЕШЕ НА КОНЕЦ! Одлучени тинејџери спасија момче со генијален потег! (ВИДЕО)

kids heroes

Осумгодишно момче кое се возело, а потоа и излетало од жичарница во канадскиот скијачки центар Гроус, треба да им се заблагодари на група тинејџери што и понатаму е живо и здраво. Во текот на возењето тоа се лизнало од седиштето на седешницата, во моментот кога таа била шест метри над …

Прочитај повеќе