(ВИДЕО) Грин машинс произведува еколошки возила за подобра урбана мобилност

Грин Машинс ( Green Machines ) е една од најпознатите светски производители на “ мали “ компактни машини за метење ( чистење ), со традиција од 1965 година .

Содржината продолжува под рекламата

Zito akcija 640x289px

Машините се специјализирани за метење на надворешни површини во кругот на пешачки зони, плочници, улици, трговски центри како и останати тешко достапни места за поголеми стандардни улични метачи, познати како Air Sweeper.Познати по својата долговечност и референци на светско ниво, Грин Машинс ( Green Machines ) се сигурно исплатлива долгорочна инвестиција.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

„Од превземањето на брендот „Грин Машинс“ од страна на „Брако“ во 2019 година ние развивме четири нови еколошки производи, не само водени од еколошките принципи, туку и од економски принципи. Ако до пред три до четири години најголем дел од нашиот приход доаѓале од продажба на возила погонувани од дизел, денес тоа е обратно. Ние во „Брако“ покажуваме дека екологијат и економијата можат да бидат во симбиоза, и нашите еколошки производи не само што придонесуваат кон подобра животна средина туку и се економски поисплатливи за нивните корисници, така и за општеството во цеелина“ изјави Ангел Анѓушев технички директор на „Грин Машинс“.

Можеби ќе ве интересира:

https://batali.net/40040/video-alevado-fotovoltaiczi-za-namaluvane-na-troshoczite-vo-proizvodstveniot-procze/