(ВИДЕО) Јагода Шахпаска: Не молчете кога е ваш ред да зборувате!

Jagoda Sahpaska

Гласањето на 15 јули ќе биде сто проценти безбедно, доколку ги почитуваме мерките за заштита од короанвирусот, рече Јагода Шахпаска, кандидатка за пратеничка на СДСМ и коалицијата „Можеме“ во третата изборна единица. Таа рече дека излегувањето на гласање нема да биде ништо поразлично од одењето во маркет, аптека, банка или некоја друга секојдневна активност.

Zito akcija 640x289px

Шахпаска ја побара поддршката од граѓаните за уште еден мандат, за да може, како што рече, да ги продолжат добрите политики.

Agria

„Да не ја испуштиме шансата која заедно ја создадовме за оваа убава земја и нејзиниот народ. Во моментов нема подобра опција во државата од Заев и СДСМ. Не смее да се ризикува и да се врати ВМРО ДПМНЕ. Тоа ќе донесе хаос во државата. Останувањето дома значи и враќање на власт на ВМРО ДПМНЕ и Груевски. Не гласањето носи ризик да изгубиме сè што постигнавме заедно. Не молчете кога е ваш ред да зборувате. На 15 јули заокружете го бројот 3 на коалицијата „Можеме“ за сигурност, затоа што глас за ВМРО ДПМНЕ е опасност, глас за враќање на режимот“, рече во своето завршно обраќање пред велешани Јагода Шахпаска.

Можеби ќе ве интересира:

https://batali.net/8209/avmu-do-mediumite-od-nedela-na-polnok-pochnuva-izborniot-molk/