Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ ЗАКАЖА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ВО 12:30 ЧАСОТ

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 12:30 часот, на која ќе ги соопшти најновите информаии околу состојбата со коронавирусот во земјава.

Zito baner