Реклама

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Како изгледаше Велес попладнево погледнат од воздух

Државниот врв не прогласи вонредна или кризна состојба во државата поради состојбата со коронавирусот. Сепак, Велешани генерално ги почитуваат препораките да не се излегува од дома без посебна причина. Она што паѓа во очи е дека, оние кои не ги почитуваат мерките за заштита од ширење на вирусот, се најмладите.

Zito baner

Погледнете го видеото снимено денеска (понеделник 16.03.2020), помеѓу 17:30 и 18:30 часот.

Agria