Реклама

ОВА СЕ ПРЕПОРАКИТЕ ОД АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО

Агенцијата за храна и ветеринарство на својот фесбук профил објави извештај од Светската организација за здравствена заштита на животните (ОИЕ), во која објаснува дали е можно да се пренесе вирусот од куче на човек.