Реклама

(ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) ГРАНИЦИТЕ ЗАТВОРЕНИ, НА ДЕВЕ БАИР СЕ ЧЕКА НА КОНВОЈОТ СО 200 МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ

Денес се очекува пристигнување на околу 200 македонски државјани на граничниот премин Деве Баир, кои беа заглавени на други гранични премини, а затечени од мерките кои ги преземаат повеќе европски држави против коронавирусот.

Zito baner

Каква е состојбата на граничниот премин Деве Баир погледнете на фотографиите поставени на нашиот Facebook fan page.

Agria