вторник, 29 ноември, 2022
Реклама

Американците ги молат криминалците да останат дома за време на коронавирусот

Во градот Пујалуп, во соединитетите америкаснки држави, полициската станица на социјалните мрежи напиша пост со која ги изненади криминалците, и од нив бара да мируваат во овој период.

1

Поради локалните проблеми со коронавирусот, нашата полициска станица замолува сите криминални активности и нелегални поведенија да запрат. На сите криминалци кои разбираат и ќе постапат по овој наш повик, однапред им благодариме“, се вели во соопштението на малата полициска станица.

Agria