понеделник, 12 април, 2021
Реклама

СЕСКИПИЛЕН ТРЕНД НА ИНСТАГРАМ ПОРАДИ ИЗОЛАЦИЈАТА

Инстаграм ѕвезди од цел свет пронајдоа начин да се извлечат нешто корисно од коронавирусот. Старлетите, реалити ѕвезди, моделите започнаа тренд на „секси самоизолација“, што значи дека објавуваат голи фотографии од своите домови и станови, каде што во моментот ги поминуваат деновите изолирани од другите, како дел од мерките за заштита од коронавирус.

Трендот го започнаа на голема врата од Деми Роуз Мавби и Кинси Волански, кои позираа целосно голи на сонцето на Бахамите, каде што во моментов се „изолираат“ додека коронавирусот гори низ целиот свет.

Kegi Mobi

Веднаш по нив и останати инстаграм ѕвезди објавија домашни слики од изолација. Еве некои од нив.

https://www.instagram.com/p/B9zrTsVJb3p/