Висока бројка на заразени велешани во последните 24 часа

67 велешани се меѓу 1237 регистрирани нови случаи на Ковид-19 во земјава, од направени 3200 тестирања. Состојбата по градови изгледа вака: Скопје 506-Куманово 34-Штип 55-Прилеп 91-Тетово 51-Струга 31-Велес 67-Битола 30-Охрид 26-Кавадарци 31-Гостивар 75-Гевгелија 23-Струмица 38-Крива Паланка 8-Радовиш 11-Крушево 12-Кочани 15-Пробиштип 3-Демир Хисар 7-Македонски Брод 4-Берово 1-Валандово 6-Виница 3-Делчево 2-Кратово 5-Свети Николе 24-Кичево 36-Ресен 13-Неготино 29. … Продолжи со читање Висока бројка на заразени велешани во последните 24 часа