(ВИДЕО) Докторите молат: Неуморно се бориме за здравјето и животот на сите пациенти, ве молиме придржувајте се до препораките

Преку видео обраќање здравствените работници до јавноста бараат поддршка од граѓаните. Тие ги молат граѓаните да ги почитуваат мерките за да може да им се помогне и нив бидејќи изминативе девет месеци се во првите борбени редови. „Ангажирани сме цело време со сета наша желба да дадеме најдобро што можеме. Одамна престанавме да пресметуваме работно … Продолжи со читање (ВИДЕО) Докторите молат: Неуморно се бориме за здравјето и животот на сите пациенти, ве молиме придржувајте се до препораките